Nassaustraat 18, 9671 BW Winschoten  
0597 672 692   info@moorlag-ttb.nl

Productiemedewerkers staalbouw kunnen uit de voeten met onze tekeningen

Voor staalbouw maken wij technische tekeningen in 2D en 3D. Wij vertalen uw bestek, schets of ontwerptekening naar complete, bruikbare werkplaatstekeningen waarmee uw medewerkers op de werkvloer goed uit de voeten kunnen. 

Productieplan voor staalbouw

Desgewenst voorzien wij de technische tekening van een gedetailleerd productieplan, een stappenplan van tekening tot productie. Dit plan van aanpak bestaat o.a. uit:

  • een materiaal-uittrekstaat
  • een conserveringsplan met alle oppervlaktebehandelingen
  • een montageplan

Praktijkervaring in staalbouw

Wij hebben vele jaren praktijkervaring in uiteenlopende functies in de staalbouw. Als tekenaar, werkvoorbereider, inkoper en projectleider leerden wij verschillende aspecten van de staalbouw van verschillende kanten kennen. Deze brede en diepe kennis is een belangrijke basis onder elk technisch ontwerp en productieplan.

Maakbare, haalbare en betaalbare oplossingen 

Onze ervaring is een meerwaarde in de uitvoering van projecten. De dagelijkse praktijk leerde ons welke oplossingen maakbaar, haalbaar en betaalbaar zijn. Met oog voor detail houden wij al tijdens het tekenen rekening met praktische verbetermogelijkheden, zo nodig adviseren wij hierover en voeren wij dit uit in overleg met opdrachtgever.

Materialen en maatvoeringen

Dankzij onze ruime dosis praktijkkennis over materialen en hun eigenschappen, kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren over materiaalgebruik. Ook kennen wij de standaard maatvoeringen van materialen en houden daarmee rekening bij het ontwerp. Dit draagt eraan bij dat de constructie in de praktijk snel en zo voordelig mogelijk gebouwd kan worden.  

Onze recente projecten

TsZC Groningen

TsZC Groningen
Gevelbekleding Topsport Zorgcentrum Groningen
 

Staalconstructie

Staalconstructie
 Staalconstructie Industriële ruimte
 

Aanbouw Woning

Aanbouw Woning
Ruime uitbreiding van bestaand woonhuis