Nassaustraat 18, 9671 BW Winschoten  
0597 672 692   info@moorlag-ttb.nl

Tekeningen voor machinebouwers

Wij weten hoe machinebouwers het maken. Met ruime praktijkervaring in machinebouw ontwerpen en tekenen wij maatwerk in maakbare ontwerpen voor machinebouwers. Ook vertalen wij bestaande machines of onderdelen naar praktisch bruikbare detailtekeningen waarmee verspaners, monteurs en andere technische medewerkers in de werkplaats aan de slag kunnen. Wij weten hoe we het moeten tekenen zodat uw technisch personeel ermee uit de voeten kan.

Kennis en ervaring in machinebouw

Met Moorlag Technisch Tekenbureau kiest u voor een schat aan kennis en ervaring in machinebouw, met name in het uitwerken en bouwen van onderdelen voor machine- en apparatenbouwers bij constructiebedrijven. Dit inzicht in technische processen combineren wij met een stevige dosis materiaalkennis en inzicht in de werkwijze van machinebouwers. Wij weten hoe machinebouwers het maken en wat zij nodig hebben om probleemloos aan de slag te kunnen.

 

Flexibel en praktijkgericht

Op basis van onze ervaring, zowel achter de tekentafel als in de praktische uitvoering van machinebouw denken wij graag mee met onze klanten. Wij kennen de kneepjes van het vak en weten dat de praktijk vaak weerbarstiger is dan het ontwerp doet vermoeden. Daarom zijn wij flexibel en denken we graag mee. Onze ontwerpen zijn maakbaar, de tekeningen bruikbaar

Onze recente projecten

TsZC Groningen

TsZC Groningen
Gevelbekleding Topsport Zorgcentrum Groningen
 

Staalconstructie

Staalconstructie
 Staalconstructie Industriële ruimte
 

Aanbouw Woning

Aanbouw Woning
Ruime uitbreiding van bestaand woonhuis