Nassaustraat 18, 9671 BW Winschoten  
0597 672 692   info@moorlag-ttb.nl

Een betaalbare bouwtekening voor elke verbouw en uitbreiding

Een compleet bouwontwerp kan de kosten van een verbouwing of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verhogen. Moorlag Technisch Tekenbureau is specialist in complete maar eenvoudige betaalbare bouwtekeningen in opdracht van particulieren en bouwbedrijven. U krijgt van ons een 3D-ontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Uw wensen staan centraal

Bij het maken van een bouwtekening voor uw verbouw of uitbouw staan uw wensen altijd centraal. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp waarbij wij in hoofdlijnen rekening houden met de volgende aspecten:

Een mooi resultaat

Of het nu gaat om uw woning of werkplek, het wordt gebouwd voor vele jaren. Daarom is esthetiek van groot belang: het resultaat van de verbouwing of uitbouw moet er mooi uitzien. Het moet passen bij de stijl van de bestaande bebouwing en de omgeving

Een praktisch ontwerp

De te verbouwen of bij te bouwen ruimte moet qua omvang en indeling geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Daarnaast moet uitvoering van een bouwontwerp praktisch uitvoerbaar zijn. Wij adviseren u op basis van ervaring over eventuele aanpassingen aan uw plan of wensen voor een nog beter resultaat. 

Budgettaire haalbaarheid

Uiteraard moeten de kosten van uw verbouw of uitbouw passen binnen het beschikbare budget. Op basis van onze ervaring kunnen wij een ruwe schatting van de bouwkosten maken. En mocht dat betekenen dat er versobering van de plannen moet plaatsvinden, dan staan wij u hierin bij met advies, zodat het uiteindelijke resultaat toch helemaal naar wens is.

Onze werkwijze bij bouwtekeningen

Intakegesprek over bouwplan

Elke bouwtekening begint met een intakegesprek op locatie. Hierbij bekijken en beoordelen wij de bestaande situatie, maakt u uw wensen kenbaar en krijgen wij duidelijkheid over de budgetruimte.

Schetsontwerp van verbouw of uitbouw 

Aan de hand van de informatie uit het intakegesprek maken wij één of enkele 3D schetsontwerpen. Zo geven wij u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en hoe het resultaat er in alle gevallen ongeveer uitziet.

Definitief ontwerp van uw bouwproject

Hebt u uw keuze gemaakt en goedkeuring gegeven, dan maken wij een definitieve bouwtekening. Dit ontwerp de basis voor uw offerteaanvragen bij bouwbedrijven. Daarnaast kunt u met deze bouwtekening terecht bij de gemeente voor uw vergunningaanvraag. Een vergunning aanvragen is niet altijd verplicht, ook hierin adviseren wij u graag.

Onze recente projecten

TsZC Groningen

TsZC Groningen
Gevelbekleding Topsport Zorgcentrum Groningen
 

Staalconstructie

Staalconstructie
 Staalconstructie Industriële ruimte
 

Aanbouw Woning

Aanbouw Woning
Ruime uitbreiding van bestaand woonhuis